VESTI

07.09.2017

Tradicionalno druženje sa kupcima iz Bosne i Hercegovine

Nakon susreta 2013. i 2015, početkom septembra u trodnevnu posetu Metalcu došli su poslovni partneri iz BiH. Reč je o partnerima Metalac posuđa i Trejda, ali i kupcima Metalac bojlera i inka, sa kojima tradicionalno sarađujemo. Sveukupno oko četrdeset gostiju iz Tržnice, Unitehne, Zeusa, As Marketa, Fisa, Alternativne televizije iz Banja Luke, Onogošta iz Sokolca, Budućnosti iz Ugljevika, Nere iz Bratunca, ali i partnera iz Trebinja i Zvornika.

Susreti su počeli komercijalnim sastancima, da bi nakon zajedničkog obilaska svih proizvodnih pogona i prezentacije i degustacije specijaliteta, uspešan radni dan u Metalcu završili svečanom večerom u opuštenoj atmosferi u restoranu Norveška kuća. Drugog dana posete za goste je organizovan obilazak fruškogorskih manastira Krušedol i Hopovo, zatim obilazak Vinarije Kovačević i Sremskih Karlovaca, sa ručkom u salašu Stojšić.

20.05.2017

Zakuvaj svoj dizajn

Krajem 2016. godine na facebook konkursu "Zakuvaj svoj dizajn" pristiglo je rekordnih 900 radova, među kojima su izabrana tri koja su premijerno predstavljena na sajmu u Frankfurtu u februaru tekuće godine.

Ovo je peti konkurs organizovan i promovisan kroz facebook stranicu Metalac posuđa, na kom se prikupljaju ideje za nove dekore. Prvo mesto osvojio je dekor "happy hearts" čiji je autor Jelena Veselinović iz Beograda i upravo ovaj dekor ušao je u redovnu proizvodnju u maju mesecu tekuće godine, i već se nalazi na policama u prodaji.

27.02.2017

Ambiente - Frankfurt

Najveći sajam robe široke potrošnje „Ambiente fair Frankfurt“ 2017. trajao je pet dana, od 10. do 14. Februara. Prema zvaničnoj statistici svi prameti su nešto bolji nego prethodne godine: 4.500 izlagača iz 96 zemalja i  preko 140 000 posetilaca iz 154 zemlje. Sajamske izložbe odvijale su se u 27 izložbenih hala na 308 000 m2. Tokom pet dana trajanja sajma predstavljeni su trendovi i inovacije za narednih godinu dana.

Osim Nemaca u top 10 nacija medju posetiocima bili su biznismeni iz Italije, Kine, Francuske, USA, Španije, Velike Britanije, Holandije, Švajcarske, Južne Koreje I Turske. Zabeležen je značajan rast posetilaca iz Kanade, Australije, Rusije, Ujedinjenih arapskih emirata, Brazila... Metalac posuđe je nastupalo 35. put, a osmi put u Hali 3.0. u kojoj se uglavnom nalaze proizvođači posuđa i pratećih elemenata. I ove godine potvrđena je izvrsna reputaciju u poslovnom svetu, koja će za rezultat imati kvalitetne aranžmane za 2017. i 2018. Na desetine obavljenih razgovora sa tradicionalnim i potencijalno novim partnerima iz regiona, Evrope, Rusije... i njihovo zadovoljstvo predstavljenom novom kolekcijom posuđa pokazali su inače očiglednu stvar da je Metalac, uz asutrijske proizvođače, neprikosnoven u proizvodnji i ponudi emajliranog posuđa – ne samo kvalitetom već i inovaticnošću, dizajnom i ukupnim poslovnim odnosom.

Ovoga puta predstavljeno je 25 novih linija. U kategoriji nelepljivih premaza prvi put je predstavljena nova linija Professional namenjena HORECA korisnicima, a kao rezultat višemesečnog razvoja izložen je i novi ekspres lonac u kome je zahvaljujući staklenom displeju moguće pratiti kuvanje pod pritiskom uz još značajniju uštedu vremena i energije.

Na Metalčevom štandu poseban kutak bio je posvećen kreacijama pobednika konkursa  »Nove uspomene« i pobednicima Facebook-konkursa, koji donose inovativan, svež i neobičan pristup emajliranom posuđu što su posetioci sajma u Frankfurtu umeli da cene. Direktor Metalac-posuđa Aleksandar Marković je već sada siguran da našem lideru u ovoj oblasti predstoje zanimljivi veliki poslovi, od kojih će o nekima moći da govori tek za nekoliko meseci.

Inače, za neke od tradicionalnih partnera bilo je veoma značajno što su i ovog puta imali priliku da vide predsednika Kompanije Dragoljuba Vukadinovića i generalnog direktora Petrašina Jakovljevića. Osim domaćina iz Gornjeg Milanovca, u istoj ulozi su se našli i direktor Metalčevog preduzeća u Moskvi, kao i zastupnici za makedonsko i slovenačno tržište, sa kojima Metalac saradjuje dugi niz godina. 

27.01.2017

Posetite nas na Sajmu Ambiente u Frankfurtu

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite od 10. do 14. Februara 2017. na štandu 3.0 H73 najvećeg sajma robe široke potrošnje “Ambiente” u Frankfurtu.

Predstavićemo oko 25 novih linija raznovrsnog posuđa, od klasičnih emajliranih, do savremenih alumijumskih izrađenih u skladu sa najnovijim proizvodnim trendovima.U kategoriji nelepljivih premaza predstvićemo profi lliniju namenjenu HORECA korisnicima, a kao rezultat višegodišnjeg razvoja izložićemo i novi ekspres lonac u kome je zahvaljujući staklenom displeju moguće pratiti kuvanje pod pritiskom uz još značajniju uštedu vremena i energije.

Na Metalčevom štandu i ove godine poseban kutak posvećujemo kreacijama pobednika konkursa Nove uspomene i pobednicima facebook-konkursa, koji deonose inovativan, svež i neobičan pristup emajliranom posuđu.

Kontaktirajte nas

Kneza Aleksandra 212, Gornji Milanovac, Srbija

Prodaja: +381 32 770 318, +381 32 770 324, +381 32 770 386
Izvoz: +381 32 770 301, +381 32 770 319, +381 32 770 389
Nabavka: +381 32 770 325, +381 32 770 388