ENG
logo metalac posudje

mi volimo kuvanje, we love cooking, mi volimo kuvanje

Portfolio

Na Vama je samo da odaberete sastojke a mi znamo tajne recepte za najukusnija jela. Posuda i namirnice i bezbroj mogućih varijacija savršenih ukusa za svaki dan i specijalne prilike, porodicu i prijatelje, tradiciju i najnovije kulinarske trendove. Istražite našu paletu proizvoda i pronađite najprikladnije Vašim potrebama, navikama, načinu pripreme hrane... Zato što jeste važno koje posuđe koristite.

Volimo kuvanje

USPEŠNA PRIČA DUGA VIŠE OD POLA VEKA

Kada se spoje 55 godina iskustva, savremena tehnologija i najkvalitetniji materijali dobije se posuđe koje koriste milioni domaćica širom Evrope i sveta. Metalac je jedan od najboljih proizvođača posuđa u Evropi. 70% proizvodnje emajliranog posuđa odlazi kupcima u 25 zemalja širom sveta, najviše u zemlje EU i Rusiju. Oko 6 miliona posuda svake godine nađe put do kupaca širom sveta.

AKTUELNO

akcije, najave, dešavanja ...

TEST
TEST
TEST
 • Metalac i Rosmarino

  Da kuvaš lako i fino!

  Od 20. oktobra 2014. do 28. februara 2015. imate jedinstvenu priliku da u prodavnicama Idea, Roda i Merkator uz fantastičnih  50% popusta kupite setove Rosmarino kuhinjskih noževa od nerđajućeg čelika i novu liniju Metalac posuđa sa efektom granita - Granit line.

 • METALAC POSUĐE I GRAND KAFA

  VIDIM TI SIGURAN DOBITAK

  Volite da pijete kafu? Sada imate i razlog više jer Grand kafa svojim vernim potrošačima poklanja posuđe Metalac. I to nije sve! U prodavnicama Metalac sve donosioce popunjenih letaka sa poenima sa pakovanja Grand kafe čekaju brojna iznenađenja.

  Od 1. oktobra do 1. decembra 2014. godine Grand kafa u saradnji sa Metalac posuđem i našim trgovinskim lancima Metalac marketom i Metalac metalurgijom sprovodi program lojalnosti „Vidim ti siguran dobitak“.

 • MAŽESTIK

  MAŽESTIK

  Početkom septembra na tržište smo plasirali novu liniju čeličnog posuđa sa emajlnim premazom Mažestik. Linija posuđa Mažestik izrađena je od visoko kvalitetnih materijala i savremenom tehnologijom, a odlikuju je moderan dizajn i zdravstvena ispravnost. Mažestik posuđe se može koristiti i na indukcionim pločama, dugotrajno je, otporno na visoke temperature, oštećenja i ogrebotine. Zahvaljujući brzom i ravnomernom zagrevanju posude ostvaruje se i ušteda energije. Savršen je izbor za one koji žele zdravu pripremu hrane za svoju porodicu i 100% autentične ukuse. Izuzetno je zdravo jer nema zadržavanja bakterija niti bilo kakve opasnosti od alergija. Osim za kuvanje, pogodno je i za serviranje i čuvanje hrane. Asortiman čine četvrtasta đuvečara 26 cm, tiganj četvrtasti 26 cm, tiganj cilindrični 24 cm i konusna kaserola u tri dimenzije (12,16 i 20 cm). Svi artikli dostupni su u dve boje - crvenoj i sivoj.

RECEPTI

Zbirka recepata koja sledi rezultat je trogodišnje saradnje sa jednim od najpoznatijih food blogova na ovim prostorima „Ja u kuhinji“. Nadamo se da će Metalčevo posuđe i kreativnost i umeće blogerke Olje Senić biti inspiracija i za vaše kulinarske majstorije. Da biste što lakše našli odgovarajuće recepte, podelili smo ih u šest grupa: mezze, supe i čorbe, glavna jela, slatkiši, ekspres i recepte za decu. Uživajte!

Kontaktirajte nas

Kneza Aleksandra 212, Gornji Milanovac, Srbija

Prodaja: +381 32 770 318, +381 32 770 324, +381 32 770 386
Izvoz: +381 32 770 301, +381 32 770 319, +381 32 770 389
Nabavka: +381 32 770 325, +381 32 770 388